Türkiye Spiritüelleri

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklara İyi Gelecek 10 Öneri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Biz enerjiyiz. Yaşam sınavında yol alan yolcularız. Yaşamamız ve öğrenmemiz gereken şeyler var. Ama en önemlisi biz ruhsal canlılarız. Hayatımız boyunca yaşadığımız olaylar bizde ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklar meydana getirebiliyor. Unutmayın biz tamamen hücrelerden oluşuyoruz. En küçük yapı taşımız atomlardır. Atomlar ise enerjidir. Kısaca enerjimizi dengelersek tüm vücudumuzu dengeleriz. Bu da sağlımızı pozitif yönde etkiler.

Doktora gitmekten kurtaracak 10 öneri Smile


cells-1872666_640%2B%25281%2529.jpg


1- Kaygı ve yoğun düşünmeden kurtulmalıyız. Pek çoğumuzun en büyük hastalığı aslında bu. Yoğun düşünmek ve bu bize acı veriyor. Bundan kurtulmanın en kolay yolu sessizleşmek yani meditasyon yapmak.

2- Kontrol edemeyeceğin şeyler hakkında endişelenmek. Eğer bir olay sizin kontrolünüz dışındaysa yapacak en iyi şey akışa bırakıp izlemek ve pozitif enerji göndermektir. Pozitif enerji mucizeler yaratır unutmayın.

3- Ruhsal enerjinizi beslemek. Dua etmek veya olumlama yapmak ruhani tarafınızı yükseltir. Ayrıca sizi çok rahatlatır.

4- Karanlık ve kötü düşüncelerden uzak durun. Pek çok insan negatif düşünce yüzünden beden kalkanını indiriyor. Bu da ruhsal ve fiziksel rahatsızlıkların artmasını sağlıyor.

5- Her gün yürüyüş yapın. 

6- Her gün şarkı dinleyin ve şarkı söyleyin. Ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek enerjik şarkılar seçin. Meditasyon ve Rahatlama müziklerini hayatınıza dahil edin.

7- Gülümseyin. Negatif duygu durumunun düşmanıdır. Pek çok araştırma gülümsemenin sağlığa çok iyi geldiğini söylemiştir.

8- Yediklerinize dikkat edin. Hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. Sağlıklı ve güzel yiyecekler yiyin. 

9- Temizliğinize özen gösterin. Yıkanmak veya El yüz yıkamak bedeni temizlediği kadar ruhu da temizler.


10- Bitkisel çaylar ve diğer sağlıklı bitkileri araştırarak hayatınıza dahil edebilirsiniz. Unutmayın doktorunuza danışarak tabii ki

Kaynak: Bilgierdemdir