Submit Face book
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BAŞMELEK GABRİEL - Günlük Mesajı – 27.06.2016


BAŞMELEK GABRİEL - Günlük Mesajı – 27.06.2016 konusu, Gabriel (Cebrail) forumunda tartışılıyor.
#1
Eski çağların dehlizlerini ardımızda bırakırken meydana gelen değişiklikler, çok daha büyük bir hızla gerçekleşmeye devam ettikçe, Sevgi’nin bu niteliğini ortaya çıkarmak da o kadar önem kazanacaktır. Tüm sakinliği ile etrafına huzur ve barış enerjisi yayan, düzeni sağlamak için ne gerekiyorsa yapan dingin bir ruh,  bu gibi durumlara denge ve süreklilik duygusu getirecektir. Kişinin bu özelliği, çevresindeki diğer kişiler için her anlamda büyük bir nimettir. Bu nitelik, özellikle bu dönemde kişilere büyük yarar sağlayacaktır, Sevgililer.

Tabii ki şimdilerde bu niteliği daha da üst derecelere taşımış olan ve bunun yanı sıra, Sevgi’nin diğer niteliklerini de uygulayan birçok ruh vardır. Bu ruhların amacı, eski Çağın değişmesinden dolayı (kişinin adapte olmasını ve kabullenmesini gerekli kılan) birçok olayın meydana geldiği bu dönemde, Yeryüzü dediğiniz “geminin” sakince yol almasına yardımcı olabilmektir. Kişilerin sakin ve barışçıl bir tutum sergilemeleri, olumsuzluk, kaygı ve endişe duygularının ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır. Böylece karmaşık olan birçok enerji değiştirilerek, aynen olması gerektiği gibi tüm Varlıklarla olumlu bir “işbirliği yapma” çabasına dönüştürülecektir.

Yeryüzündeki her ruh, buraya gelme sebebi olan “yüce amacı” doğrultusunda hareket etme becerisine sahiptir. Kişiye hangi yol daha uygun ise, o yolda ilerlemek adına atacağı bir sonraki adımı değerlendirmek için ihtiyacı olan özelliklerden bir tanesi de, sakinlik niteliğidir. Kişi sakin ise, zihni de berrak ve nettir. Ve Öz Benliğinden gelen içsel rehberlik ile daha fazla temas halindedir.

Sevgi’nin bu niteliğini uygulamakla, çevrenizdeki kişilerin enerjisinin, kendi enerjinizle uyumlu hale gelmesini ve böylece Huzur ve Barışın hâkim olmasını sağlarsınız.

Etrafınızda meydana gelebilecek olan kargaşa anlarına “sakinlik” getirmenin yolu, derin bir nefes almakla başlar. Öncelikle Kök çakranıza doğru derin bir nefes alın, nefesinizi tutarak üçe kadar sayın, sonra da “Tüm gergin ve karmaşık enerjiler, nefesimi dışarı verdiğimde salıverilmiş olacaklar” diye niyet ederek, nefesinizi dışarıya verin. Bu basit egzersiz, içinizdeki “sakinlik duygusunun” yeniden yapılanmasına yardımcı olacaktır.

Bu sözlerimi biraz düşünmeniz için, Sevgim, Dinginlik ve Adanmışlık niteliğim ile şimdilik aranızdan ayrılıyorum.

BEN Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Archangel-Gabriel.jpg

Your Page Title #satışortaklığı
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Başmelek Gabriel-KANCALARINIZDAN KURTULMANIZIN ZAMANI GELDİ Emka 0 5,512 05-12-2016, Saat: 08:09
Son Yorum: Emka
  BAŞMELEK GABRİEL - Mesaj #1 Emka 0 5,026 25-11-2016, Saat: 07:13
Son Yorum: Emka
  BAŞMELEK GABRİEL - Günlük Mesajı – 04.07.2016 Emka 0 5,069 04-07-2016, Saat: 08:23
Son Yorum: Emka
  BAŞMELEK GABRİEL - Günlük Mesajı – 30.06.2016 Emka 0 3,549 30-06-2016, Saat: 14:41
Son Yorum: Emka
  MELEK CEBRAİL (GABRIEL) ENERJİSİ’YLE BAŞKASINA ŞiFA VERMEK Emka 0 11,170 28-06-2016, Saat: 14:30
Son Yorum: Emka

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi