Submit Face book
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BİLİNMEYEN EN KORKUNÇ KEHANETLER


BİLİNMEYEN EN KORKUNÇ KEHANETLER konusu, ENTERESAN BİLGİLER forumunda tartışılıyor.
#1
Dünyadaki değişimler ve oluşumlar şuan bilmediğimiz ya da farkında olmadığımız bir olay için zemin hazırlıyor olabilir. Peki ya bu değişimleri, bizlerden önce gören ve insanlığı uyaran kahinler doğruyu söylüyorsa? İşte, Dünya tarihinde en önemli kahin ve 
kehanetleri...

Jasiel

maxresdefault1.jpg

Meksika'da ün salan Jasiel isimli medyum, 2018'in Ocak ayında Türkiye'de büyük çaplı bir deprem meydana geleceğini ve çoğu kişinin öleceğini iddia ediyor.

Alois Irlmaier

0x0-01.jpg
 
Irlmaier, üçüncü dünya savaşı hakkında kehanetlerde bulunan sıradan bir alman vatandaşıydı. Fakat onu diğer kahinlerden ayıran en önemli özelliği üçüncü dünya savaşının orta doğu'da patlak vereceğini düşünmesiydi.21. yüzyıldan bu yana bir çok insan, üçüncü dünya savaşının Orda Doğu'da başlayan sorunlar ile ortaya çıkacağını düşünmektedir, tıpkı 1950'li yıllarda yaşamış ve bunu tahmin etmiş olan Alois Irlmaier gibi.

Hildegard von Bingen

0x0-06.jpg

11. yüzyılda yaşamış olan Hildegard Von Bingen kehanetlerinden çok, besteciliği ve şairliği ile bilinmektedir. Kehanetlerinden birinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yıkılacağını öne sürmüştür. Bu yıkımında doğal afetler tarafından olacağını, depremlerin, fırtınaların ve medcezirin yol açtığı dev dalgaların birbiri ardına sıralanarak bu ülkenin ortadan kalkacağını belirtmiştir.ABD ile ilgili yaptığı müthiş kehanet haricinde, dünya barışı ile ilgili de tahminlerde bulunmuştur. Hildegard von Bingen'e göre Fransız tahtı tekrar kurulup, Fransa dünyaya hakim olduğu zaman, dünya barışı sağlanacaktı.

Baba Vanga

0x0-08.jpg

1911 ve 1996 yıllarında yaşamış olan Baba Vanga şifalı otlar satan ve mistik güçlere sahip olduğuna inanılan görme engelli roman bir kadındır. Vanga, halk arasında mistik güçlere sahip olduğu duyulduktan sonra ciddi derecede ün kazandı.Baba Vanga bir kehanetinde, yeryüzünde  4599 erkeğin ölümsüzlüğe ulaşacağını ve 100 yıl sonra, yüzlerce nüfuslu diğer gezenlerde yaşayan yabancılar ile biraraya geleceğimizi ve hep birlikte asimile olmuş bir biçimde yaşayacağımızı belirtmiştir.4509 tane insanın Allah ile doğrudan iletişim haline geçmeye çalışacağını ve sonucunda başarılı olacağını düşünen Baba Vanga, 2010'lu yıllara gelirsek, 2023 yılında dünyanın yörüngesinde bir değişiklik olacağını öngördü. En ilginç kehaneti ise, üçüncü dünya savaşının 2010 yılında başlayacağı ile ilgili olandır. Vanga'nın takipçileri, açıkça belli olmasa da bu durumun gerçekleştiği görüşündeler.

Fatima'nın üç sırrı

0x0-10.jpg

26 Haziran 2000 tarihinde Kardinal Ratzinger (şimdi ki papa Benedict XVI) tarafından dünyaca ünlü Fatıma'nın üç gizli sırrı teorik bir şekilde açığa çıkarıldı. Bu sırlardan birisi, papanın öldürüleceğini ve yağlamalanmış ve yok edilmiş bir şehrin olacağını bildirmektedir. Çoğu insan bu sırlardan habersizdi, ta ki bu sırların bazı kısımları sızdırılana kadar yada "kardeş Lucia" lakaplı rahibeyle konuşan bazı kişilerin daha sonra bu sırları halka söylemesine kadar. Bu bilgi sızdırılmalarına Vatikan'dan bir onaylama gelmemesine rağmen içeriği açısından bir çok kişinin korkmasına sebep olmuştur.Fatıma'nın mesajından açıklanan bir bölüm ise şöyle: "Yirminci yüzyılın ikinci yarısında büyük, çok büyük bir savaş çıkacak. O zaman gökten ateş ve duman düşecek ve denizlerin suları , göğe doğru köpüklerini kusarak buharlaşacak, ayakta olan her şey baş aşağı gelecek."

Ursula Southeil

0x0-12.jpg

Ursula Southeil hiç kuşkusuz insanlık tarihinde bilinen en büyük kehanetçi olarak görülebilir. Samuel Pepys zamanında bazı kesimler tarafından peygamber gibi görülen Ursula, İngiltere'nin Nostradamus'u olarakta düşünülebilir.Kehanetlerinden bazıları ise şöyledir.

"At olmadan ilerleyen bir at arabası gelecek ve tüm dünyaya keder ve üzüntü salıcak."

"Hızlı bir göz kırpma gibi, erkeklerin düşünceleri her yerlerde uçuşacak. Ve büyük mucizeler su ile gelecek, ne ilginç, bu hala doğru."

Mitar Tarabich

0x0-14.jpg

Mitar Tarabich Sırbistan'da 1829 – 1899 yıllarında yaşamış az bilinen bir kahindir fakat Sırbistan'ın 19.yy'daki politik olayları ile ilgili bir çok öngörüsü doğru çıkmıştır ve ikinci dünya savaşını tahmin etmiştir. Kehanetlerinden bazıları ise şöyledir:

Kendi topraklarımızdan gittiğimiz zaman kuzeye yöneleceğiz.Ve aptalca davranışımızı idrak ederek dönüşüm geçireceğiz.O zaman aramızdan,''adil olmayanı'' atayacağız.

Tüm dünya,garip bir hastalıkla boğuşacak ve kimse ona tedavi bulamayacak.(AİDS) Herkes,ben biliyorum,çok akıllıyım,bilim adamıyım der ama kimse bir şey bilmez..İnsanlar düşünüp duracaklar ama doğru sonuca ulaşmaları olanaksızdır.Çare:Tanrı'nın yardımıyla,etrafımızda ve içimizdedir..
"İnsanlar,temiz havadan,tanrısal tazelik ve güzellikten haz etmeyecekler ve sadece kariyerlerini büyütme peşinde koşacaklar.Kimse,bunları yapmaları için zorlamıyor;onlar gönüllüdür.."

"Adamlar,bir kutucuk icad edecekler.İçinde görüntülerle ilgili tertibatlar bulunacak(televizyon).Ama aletler,artık hayatta olmayan benimle irtibata geçemez..Halbuki görüntü cihazları,o hayata saç tellerinin birbirine yakınlığı kadar yakın olacaklar..
İnsan bu görüntü cihazları sayesinde dünyada olan biten her olayı izleyebilecek."

Robert Nixon

0x0-16.jpg

Robert Nixon, 15. yy da İngiltere'nin Cheshire şehrinde yaşamış küçük bir çiftçi idi. Çok az konuştuğu ve konuştuğunda da sessizce mırıldandığı için bir çok kişi tarafından zihinsel engelli olarak düşünülürdü. Fakat buna rağmen, gelecekle ilgili bir çok kehaneti doğru çıkmıştır. Bir kaçını sıralamak gerekirse;"Herkesin ağzında bacaları olacak (sigara)."

"Bir tınaz ve iki ağaç arası büyük bir savaş olacak (St. Albans savaşı)."

bunlara ek olarak Ay'a roketlerle yolculuğun mümkün olacağını, ses kayıt cihazlarının ve ampüllerin üretileceğini idda etmiştir. Sarayda, bir aşçının yanlışlıkla dolaba kitlemesi sonucu, kendisinin ölümünü tahmin ettiği biçimde yani açlıktan ölmüştür.

 Papa kehanetleri

0x0-18.jpg

Papalar kehaneti, Aziz Malachy  adına atfedilen ve 112 tane kısa latince kısa kehanetlerin bulunduğu bir listedir. Bu listeye göre, tüm katolik papalar (bir kaç anti-papa ile birlikte) tahmin edilmiş ve bu listede yer almıştırBu kehanetlerle ilgili en ilginç olan kısım, şuan ki papa Benedict XVI ile ilgili olan kısımdır. Listede, papa Benedict XVI'ten  "zeytin şöhreti " olarak bahsedilir. Papa, 1054 yılında ki büyük bölünme de ayrılan doğu ortodoks kiliselerinin tekrar kurulması için uğraş vermiştir. Zeytinde Yunanistan'ın simgesidir ve papada bu bölgelerde ki kiliselerin tekrar kurulmasını istemiştir.

Beyaz at kehaneti

0x0-20.jpg

1843 yılında, Mormon dininin kurucusu olarak görülen Joseph Smith tarafından ortaya atılan kehanettir.  "Rocky dağlarına gidin ve güçlü ve ihtişamlı insanlar haline gelin " kehaneti, St. john'a gelen vahiyde simgelendiği gibi beyaz at olarak tarif edilmiştir.Bu kehanete göre, Amerika'da daha önce hiç görülmemiş büyüklükte korkunç bir devrim olacak . Bu devrimde Amerika yüksek hükümetini kaybedecek, yeryüzünde ki tüm kötülükler bu ülkede deneniyor olucak. Baba, oğluna karşı ve de çocuk babasına karşı savaşacak, aynı şekilde anne kız çocuğuna, kız çocuğu da annesine karşı duracak. En kötüsü ise, adam öldürme, tecavüz hiç tahmin edilemeyecek oranda artış gösterecek.

St. Nilus kehanetleri

0x0-22.jpg

St Nilus, 5. yy da yaşamış St John'un öğrencisi olan münzevi bir keşiş idi.  Kesin tarihleri belli olmamakla birlikte 20. yy ile ilgili bir çok kehanette bulunmuştur. Bu kehanetlere göre;  1900 yılından sonra, insanlar anlaşılmaz bir tavır takınacaklar. Deccalin gelme zamanı yaklaştığında, insanların kafasında şehvetli tutkular bir bulut yığını gibi büyüyecek, kanunsuzluk halk arasında yaygınlaşacak. Daha sonra, dünya anlaşılamaz bir hal alıcak. İnsanların görünüşleri de değişecek, elbiselerde ve saç stillerinde ki edepsizlikler yüzünden kadınları erkeklerden ayrımak imkansız olucak.
Bir zaman sonra, erkekler de kuşlar gibi uçabilecek ve balık gibi denizin dibine inebilecek.  Tüm bu felaketler meydana geldikten sonra, Bu mutsuz insanlar Deccal'in aldatmalarını farketmeden hayatlarına devam edecekler.

Kaynak: sabah.com.tr

Your Page Title
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ortaçağ’da İnsanların Delirmelerine Neden Olan Delilik Taşı ve Korkunç Tedavisi! Archilles 0 3,437 18-05-2018, Saat: 18:57
Son Yorum: Archilles
  Kıyamet'e Hazırmısınız? 2018-2022 Arası Kehanetler Archilles 0 8,438 13-08-2017, Saat: 14:35
Son Yorum: Archilles
  VÜCUDUMUZLA İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLER Spiritüeller 0 4,922 14-06-2016, Saat: 01:01
Son Yorum: Spiritüeller
  İkinci Beynin Bilinmeyen Gerçekleri Spiritüeller 0 61,204 11-06-2016, Saat: 01:40
Son Yorum: Spiritüeller

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi