Submit Face book
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Günlük Burç Yorumları: 15 Kasım 2017


Günlük Burç Yorumları: 15 Kasım 2017 konusu, Astroloji forumunda tartışılıyor.
#1
15 Kasım Koç Burcu Yorumu
Günlük yaşamda gelir geçer şeylerle kendinizi çok oyalamayın. Gerçekten daha verimli ilerleyebileceğiniz, kendinizi geliştireceğiniz bir yön tayininde bulunmanızda fayda var. Yeniliklere açık olun. Sosyallik o kadar da kötü bir şey değil, yeni insanlarla tanışmaktan çekinmeyin.

15 Kasım Boğa Burcu Yorumu
Yaratıcılığınızı kendinizi sınırlamadan, özgür bir biçimde kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıktığının farkındasınız. O halde kendinizi daha fazla sınırlamayın, özgürlüğünüze kavuşun. Gayet uyumlu bir ilişki içindesiniz ama onunla her konuda yarışıyor bir halde buluyorsunuz kendinizi ve bu da haliyle ilişkinize olumsuz yansıyor, size de yorgunluk ve halsizlik getiriyor. Hayatınızı artık düzene sokmalısınız

15 Kasım İkizler Burcu Yorumu
Maddi durumunuzu gözden geçirmek kaydıyla bugün biraz savurganlık yapabilirsiniz. Alışveriş size iyi gelebilir. Kendinizi daha enerji dolu ve mutlu hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı şeylere müdahale etmenin vakti geldi de geçiyor, artık değişiklik şart! 

15 Kasım Yengeç Burcu Yorumu
Kurallar sizi daraltıyor, değişikliğe ihtiyacınız var ama yaptığınız işi de mükemmel yaptığınız herkes tarafından biliniyor. Aşk konusunda sürprizler sizi bekliyor! 

burc-yorumlari.jpg

15 Kasım Aslan Burcu Yorumu
Yalnızlık aslında pek de tercih ettiğiniz bir durum değil. Pek hoşlanmıyorsunuz yalnızlıktan. Duygusal ilişkilerinizde pozitif gelişmeler var, o istediğiniz iletişimi artık rahatlıkla kurabilirsiniz. Mevsim değişirken direncinizi arttırın. Winter is Coming! 

15 Kasım Boğa Burcu Yorumu
Başarı detaylarda gizlidir! Sezgileriniz oldukça kuvvetli, güvenin. Sabırlı olun, sabrın faydasını yakın zamanda göreceksiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirin.

15 Kasım Terazi Burcu Yorumu
Çevrenizdeki bazı kişiler tarafından kıskanıyor olabilirsiniz. Hiçbir konuda aşırıya kaçmadığınız sürece problem yok gözüküyor, her şey yolunda! Son günlerde yeme içmeniz aşırıya kaçtı gibi sanki, dikkatli olun.

15 Kasım Akrep Burcu Yorumu
Bugün hayalini kurduğunuz şeyin gerçekleşmesi çok yüksek! Her konuda ısrarcı bir yapıya sahip olduğunuz için bazı göz önünde olan gerçekleri bile atlayabiliyorsunuz. 

15 Kasım Yay Burcu Yorumu
Duygusal anlamda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Partnerinizle her geçen gün aranızda güçlü bağlar oluşuyor. Çekim gücünüz bugün epey yüksek! Spekülasyondan uzak kalmaya özen gösterin.

15 Kasım Oğlak Burcu Yorumu
Aslında oldukça sakin bir yapınız var ama bazen çok kırıcı olabiliyorsunuz ve haliyle çevreniz bir şaşırıyor. Sorumluluk duygunuzun her geçen gün daha da güçlendiğiniz fark etmeniz size mutluluk veriyor.

15 Kasım Kova Burcu Yorumu
Sevdiklerinizle beraber muhteşem zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz! Bugünün keyfini çıkarmayı unutmayın! 

15 Kasım Balık Burcu Yorumu
Değişikliklerden hoşlanıyorsunuz. Çünkü kolay sıkılan bir yapınız var ve bu çevrenizce de bilinmekte. Maddi konularda hayatınızda bir takım hareketlenmeler meydana gelebilir. 

Your Page Title
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Burçların Şifresi Hangi Burç Nelerden Etkilenir? Magnetho 0 4,415 30-10-2017, Saat: 01:33
Son Yorum: Magnetho
  BURÇLAR - BURÇ FELSEFELERİ Emka 0 4,581 21-10-2017, Saat: 21:07
Son Yorum: Emka
  21 Ağustos 2017 Pazartesi Burç Yorumu! aşk,iş ve para burcunuz sizin için ne diyor EvrimBilge 0 3,495 21-08-2017, Saat: 02:02
Son Yorum: EvrimBilge
  KABALA VE 12 BURÇ Magnetho 0 5,040 13-08-2017, Saat: 20:31
Son Yorum: Magnetho
  2017’de Güneş ve Ay Tutulmalarının Burçlara Etkileri Magnetho 0 6,572 11-08-2017, Saat: 14:30
Son Yorum: Magnetho

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi