Submit Face book
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Her Kozmik Değişim Fiziksel Bedeninizi Ve Enerjinizi Nasıl Etkiler?


Her Kozmik Değişim Fiziksel Bedeninizi Ve Enerjinizi Nasıl Etkiler? konusu, BİLGİ PAYLAŞIMI forumunda tartışılıyor.
#1
Giderek daha fazla insan evrenle olan derin bağımızın farkına varır. Bilim bile bize kuantum teorisi aracılığıyla bu bağlılığın açıklamalarını sağlar.

Ve ayın evrelerini gözlemlemeyi seven ruhlardan biri iseniz, Ayın bize olan etkilerini bilmek için doğal içgüdünüz var.

Ay, ruh halimizi, ruhlarımızı ve hatta bedenlerimizi etkileme gücüne sahiptir. Gerçek şu ki, ay bizim üzerimizde doğrudan bir etkisi olan tek cennetsel beden değildir.

Kozmos'taki her şey birbirine karışmış ve birbirine bağlıdır, her şeyin başka bir şey üzerinde bir etkisi vardır.

Kozmik olaylar düşündüğümüz ve hissettiğimiz yolu etkileyebilir. Ama aynı zamanda fiziksel bedenlerimiz ve enerjimiz üzerinde de bir etkisi vardır.


C_Users_Lenovo_AppData_Local_Packages_Mi...b57e04.jpg



Her Bir Kozmik Değişim Bizi Nasıl Etkiliyor

1. Enerjimizi düşüren kozmik değişiklikler.

Birçok gezegen gerilediğinde düşük enerjilere sahip olma eğilimindeyiz, yani gerçekleşen önemli bir geçiş veya kayma var.

Bu dönemde, ilerleyebilmemiz için geçmişimize bakmamız gerekiyor. Farkında olmazsak, bu düşük enerji frekansı bizi sıkışmış, durgun, uyuşuk, halsiz veya motivasyona sahip olmayan ve odaklanmayan tıkanıklıklar yaratabilir.

Fiziksel düzeyde sindirim sorunları, şişkinlik, sinirlilik, tıkalı burun, kabızlık, kas ağrıları ve sırt ağrıları ile karşılaşabiliriz. Sonuç olarak, uyumak için fazladan zaman ayırmak istiyoruz.

2. Enerjimizi yüksek yapan kozmik değişiklikler.

Yeni veya Dolunay gibi yeni bir devrin başlangıcı daha yüksek enerjiyi çağrıştırır. Bu aynı zamanda bir gezegen yeni bir işarete ve bir güneş veya ay tutulması durumunda hareket eder.

Bu yüksek enerji dönemi, sezgimizi ve psişik yeteneklerimizi arttırır ve üçüncü gözümüzü harekete geçirir. Bize bir salma hissi sağladıklarından, bu yüksek frekanslı enerjiler de bastırılmış ağrıları, yaraları ve iyi hisleri güçlendirir.

Aynı zamanda daha enerjik ve ilham verdiğimiz dönemdir.

Fiziksel düzeyde, daha duyarlı hale geliriz. Öksürük, soğuk algınlığı ve virüsleri yakalamak, bu süre zarfında sık görülen bir durumdur.

Bunun yanı sıra, yüksek enerji frekansları vücudumuza tansiyon sorunları, denge kaybı, baş dönmesi hissi, cilt rahatsızlıkları ya da sivilce gibi cilt problemlerine eğilimlidir. Aynı zamanda daha fazla endişelenme ve huzursuz olma eğilimindedir.

3. Enerjimizi içe doğru yönlendiren kozmik değişiklikler.

Enerjimiz gerilediğinde, Sonbahar Ekinoksu ve Kış Gündönümü sırasında içeri doğru yönlendirmemiz gerekiyor.

Eski bir döngüyü sona erdirmek ve yaşamımızdaki bir sonraki bölüme geçmeye hazırlanmak için enerjimizi içeri doğru yönlendirmek gerekir. Önemli bir değişim veya değişimden önceki ve sonraki anlar, ayarlama ve yansıma anlarıdır.

Enerjimizi içeri doğru yönlendirirken, fiziksel semptomlarımızı temizleyebiliriz ve vücudumuzun iyileştirici ve serbest bırakma süreçlerini aktif hale getirebiliriz.

Fiziksel semptomların sadece dikkatimizi gerektiren tıkanıklıklar ya da altta yatan sorunlar olduğunda ortaya çıktığına dikkat etmeliyiz.

Bu olaylar ile vücudunuzun iyileşmesine dair ipuçları bulabilmek için semptomlar arasında daha bilinçli olmanız gerekir.

Dolunay sırasında ki baş ağrısı, salıverilmesi ve iyileşmesi gereken tıkanmış bir sezgiyi öneriyor olabilir.

Ya da, düşük enerjili dönemlerde uyuşukluk duyguları, kendi bakımınıza odaklanmanız gerektiğini belirtebilir.

Bir tutulma sırasında, insanlar aynı etkiyi yaşayabilir, ancak kendi kişisel astrolojiniz olduğu için tam olarak aynı şeyi hissetmeyi beklemezler.

Semptomlarınıza kişisel ve enerjik bir seviyede bakın. Belirtilerinizin nedeni başkalarınınkinden farklı olabilir.

Bir şey hissettiğiniz zaman, kendinize hala beklemekte olduğunuz şeyler olup olmadığını sorun.

Bir dengesizlik her zaman fiziksel belirtiler ile kendini gösterir. Kozmik vardiya sırasında bu belirtileri her hissettiğinizde, Kozmosun size ne söylediğini sorun.


Meditasyon, egzersiz ve diğerleri gibi ritüeller, enerjilerinizi bu dönemlerde yönetmede kullanabileceğiniz en iyi araçlardır.

Your Page Title
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Su düşüncelerimize nasıl tepki veriyor? EvrimBilge 2 4,599 28-06-2021, Saat: 18:27
Son Yorum: euribia
  Zihninizi, Bedeninizi Ve Ruhunuzu Yeniden Canlandıracak Güçlü Antik Nefes Egzersizi Emka 0 7,273 15-11-2018, Saat: 13:22
Son Yorum: Emka
  Kozmik Uyanışın 10 Yaşam Değiştiren Etkileri Emka 0 3,087 10-11-2018, Saat: 21:37
Son Yorum: Emka
  Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklara İyi Gelecek 10 Öneri Emka 0 3,039 08-11-2018, Saat: 14:37
Son Yorum: Emka
  Bir Ruhun Sana Bağlı Olup Olmadığını Nasıl Anlayabilirsin Emka 1 4,602 07-11-2018, Saat: 03:16
Son Yorum: kahvedeniz

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi