Submit Face book
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Düşünce Okumanın Sırları


Düşünce Okumanın Sırları konusu, BİLGİ PAYLAŞIMI forumunda tartışılıyor.
#1
Öncelıkle normal işitme yeteneklerini maksimum geliştirmek gerekiyor tabı kı..

1. egzersiz..kulaklarınızı bırçok kişinin kendi aralarında gevezelik yaparken çıkardığı seslerin bazılarını ayırdetmeye alıştırın..başlangıçta ya bir ya da iki hece veya oradan buradan bir kelime algılarsınız..ama sonraları kendinizi yavaş yavaş geliştirip bir grup insanın konuşmalarını daha yoğun algılamaya başlayıp her birini ayrı ayrı secersınız..

2. egzersiz..radyonuzun yada televızyonunuzun sesini çok açın ve çıkan her kelımeyı dınleyın..30 sn sonra sesi daha da kısın ve dinlemeye devam edin..neredeyse hiç duymayacak kadar kısın ve sözler üzerine iyice konsantre olun..

3. egzersiz..gece yattıktan sonra yan odada yatan kımsenın nefesını dışarıda sokaktan gecen arabanın gürültüsünü yakındaki bir kuşu ya da bir böceği dinleyip sesini ayırdetmeye çalışın.

4. gezersiz..bir saatın tik tak larını dinleyin.sonta yavas yavas onu duymayıncaya kadar uzaklasın ve kendınızı öncekınde daha fazla duymaya zorlayın..

5. egzersiz..kulaklarınızı pamukla tıkayın önceki çalışmaları tekrar edin..

isteyen herkesin başkalarının düşüncelerini okuyacağını unutmayın.ancak bunu başarmanın tek yolunun çalışmak oldugunu unutmayın..yenı başlayanlar kolay egzersizlerle başlayıp yavaş yavaş ılerlemeli..basarının tek sırrı istek ve güvendir

eye-brain-photo-neuropsych-workshop1-620x330.png

bu çalışmaları yapıp artık fısıltı halınde yada ağız açılmadan sesleri anlamaya başladıgınıza göre hiçbir fiziksel temas olmadan başkalarının dusuncelerını okumaya gecebılırsınız..sesler fısıltı halınde de soylenebılır hatta bazen hıç dudakları açmadan..birçok fizyolojist çoğu insan ıcın farkında olmamalarına ragmen en yoğun düşünce şeklının bu oldugunu soylemekte..

uzaktakı bır arkadasınızın düşüncelerini okumak istiyorsanız rahat sakın ve gevsemıs bır beynın daha iyi çalıştığını bılmelısınız..bunun ıcınde derın gevseme teknıklerını yapabılırsınız..

herseyden once ılk yapacağınız sey dusuncelerını okumak ıstedığınız kısı bır yakınınızsa nıtelıklerını dusunerek konsantre olmaktır..bu kısıyle karsı karsıyaysanız ara sıra kendıne bellı etmeden ona dıkkatlıce bakmalısınız..kişiliğini düşünmeye çalışın yürüyüşünü hareketlerını konusma tarzını tepkılerını karakterını hatta o sırada nelerı dusunebıleceğini düşünmeye çalışın..onunla ıletısımı kurdugunuzu anladıgınız anda hayretle düşüncelerini okudugunuzu farkedeceksınız..

ikinci bir yontemse bır kişinin düşüncelerini okumak istiyorsanız mutlaka onun çok gevşek ve rahat oldugu bır zamanı kollayın..eğer yüzü gülüyor ve çevresine espriler yapıyorsa tam zamanıdır..hem sızın hem arkadasınızın keyfı yerındeyse göreceksınız çok başarılı olacaksınız..

bır takım gelişmelere sahip olmadan kafası karısık huzursuz kısılerın dusuncelerını okumaya çalışmayın..

püf noktalarından bırıde eğer acemıysenız henuz denemelerınızi ya sabahın erken saatlerınde ya akşamüstü ya da gece yapın..

bu saatler havanın en temız oldugu radyo elektrik dalgalardan ve güneş iyonlarından arınmıs oldugu saatlerdir..yanı aynı zamanda zihnin en dinlenmiş oldugu zamanlardır..

Your Page Title
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ZİHİN OKUMANIN 6 YOLU Emka 0 2,770 28-06-2018, Saat: 13:52
Son Yorum: Emka
  Nil Nehri Hangi Sırları Tutuyor? Emka 0 2,279 13-05-2018, Saat: 17:31
Son Yorum: Emka
  Genetik bilgi: Düşünce gücü ile genleri harekete geçirmek Spiritüeller 0 3,083 10-04-2018, Saat: 16:36
Son Yorum: Spiritüeller
  Sabah uyandığınızda sizi yataktan çıkaran düşünce: İkigai Felsefesi Magnetho 0 2,567 15-12-2017, Saat: 19:00
Son Yorum: Magnetho
  Yeni yıla girmeden önce kafanızdan silip atmanız gereken 10 düşünce Emka 0 2,188 11-12-2017, Saat: 02:43
Son Yorum: Emka

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi